Boxsprings met opbergruimte

Merk -

Maat +

Geschikt voor -

Seizoen -

Dessin -

Type matras -

Materiaal -

Gewichtsklasse -

Stevigheid -

Type slaper -

Vulling -

Kleur +

Boxspring kern -

Boxspring Solution met opbergruimte

1.099,001.299,00

Boxspring met opbergruimte gezocht? Het combineert twee bijzonder aantrekkelijke eigenschappen. Je slaapt in een hoog bed met een statige uitstraling. Tegelijkertijd kun je jouw spullen makkelijk stofvrij opbergen, omdat er onder het bed veel ruimte beschikbaar is.

De opbergruimte in een boxspring kun je gebruiken voor bijvoorbeeld het beddengoed, voor kleding of voor andere spullen die je in de slaapkamer opbergt. Het is een stofvrije plek, waarmee je voorkomt dat je het steeds af moet stoffen om het netjes te kunnen houden.

Stofvrij opbergen: onder het bed

Wil je het beddengoed opbergen of bijvoorbeeld je ondergoed altijd bij de hand hebben als je uit bed stapt? In de beide gevallen kun je gebruik maken van de opbergruimte in een boxspring. Je ruimt het daarmee netjes uit het zicht op, zonder dat je daar een extra kast voor nodig hebt. Het is een makkelijke manier om meer spullen op te ruimen, zonder dat je daar extra vierkante meters voor vrij hoeft te houden.

Met name een boxspring met lades is interessant, omdat je die makkelijk onder het bed uit kunt schuiven. Tegelijkertijd heb je de mogelijkheid om de spullen over hele lengte én breedte op te bergen. Dankzij de lades kom je er makkelijk bij, ook als je het midden onder het bed hebt liggen om het netjes op te bergen.

Hoog bed met praktische indeling

De boxspring is van zichzelf een hoog bed. Dat komt door de combinatie van een matrasbodem, een matras en daarop eventueel een topmatras. De drie zorgen er samen voor dat het bed makkelijk 50 tot 60 centimeter hoog is. Dat is (flink) hoger dan andere bedden.

Kies je voor een boxspring met opbergruimte? Houd er rekening mee dat het bed dan nog wat hoger is. Of dat de combinatie van de matrasbodem en het matras dunner zullen zijn, om ruimte vrij te kunnen maken. Uiteindelijk is het een hoog bed, dat nog hoger zou worden op het moment dat je daar opbergruimte aan toevoegt.

Het is verstandig om goed te kijken naar de manier waarop de opbergruimte is aangebracht. Gaat het om lades onderaan het bed? Die schuif je er makkelijk uit, vooral als ze op rails lopen. Moeten ze over de grond schuiven? Zorg bijvoorbeeld voor een kleed onder het bed, om de vloer niet te beschadigen.

Boxsprings met opbergruimte kopen

Een boxspring met opbergruimte kopen? Je hebt de keuze uit een aantal mooie modellen. Ze combineren de mooie en statige uitstraling van dit type bed met de mogelijkheid om een aantal spullen heel handig op te bergen. Zo heb je ze altijd bij de hand, terwijl je ze toch buiten het zicht op kunt bergen. Het maak de boxsprings met opbergruimte een handige keuze in de wat kleinere slaapkamer.