Spreien en plaids

Merk -

Maat +

Geschikt voor -

Seizoen -

Dessin -

Type matras -

Materiaal -

Gewichtsklasse -

Stevigheid -

Type slaper -

Vulling -

Kleur +

Boxspring kern -

Een sprei of plaid kopen? Het is de beste keuze op bed, zowel om dit mooi op te maken als om het lekker warm te houden op de winterse dagen. Dus zoek je spreien of plaids van de beste kwaliteit, waar je ondertussen een scherpe prijs voor betaalt? Wij helpen je een goede keuze te maken, in de diverse kleuren die er beschikbaar zijn.

Zoek je naar een sprei of plaid in blauw, beige, grijs of een van de andere kleuren? Het is een mooie keuze op bed, bijvoorbeeld als je dat in een andere effen kleur hebt opgemaakt. Zorg voor een typisch ouderwetse, gezellige en bijvoorbeeld traditionele sfeer. Dus heb je jouw slaapkamer mooi landelijk ingericht of kan het moderne interieur wel wat warmte gebruiken? Dan is dit een uitstekende keuze om de mooiste sfeer aan te brengen.

Prachtig om het bed mee op te maken

De plaids en spreien die je kunt kopen zijn goed geschikt om het bed mee op te maken. Je begint natuurlijk met het beddengoed, aan de hand van deze volgorde:

 1. Molton en hoeslaken
  Begin met een molton en een hoeslaken. Zo bescherm je het matras en zorg je voor een laken waar je fijn op zal slapen.
 2. Dekbed met dekbedovertrek
  Doe het dekbed in de dekbedovertrek, om dat op het bed neer te leggen. Maak het bed mooi strak op, zoals ze dat doen in de luxe hotels.
 3. De kussens op hun plek
  Zet daarna de kussens op hun plek of leg ze neer. Zo weet je zeker dat het dekbed mooi uitgestrekt blijft liggen.
 4. Sprei of plaid voor de sfeer
  Ten slotte gebruik je de sprei of de plaid om de gewenste sfeer aan te brengen. Het is de finishing-touch, voor een sfeervol geheel.

Lekker warm in de winter

Een sprei of een plaid ziet er sfeervol, gezellig en warm uit op het bed. En dat is niet alles, omdat ze ook daadwerkelijk warmte te bieden hebben als je daar behoefte aan hebt. Dus wordt het buiten kouder en merk je dat ook in de slaapkamer? Als je slaapt met het raam op een kier of met de ventilatieroosters open kan het behoorlijk afkoelen.

Met de spreien en plaids die je kunt kopen weet je zeker dat je lekker warm blijft. Het is de beste manier om het in bed heel aangenaam te houden, ook als de winter aanbreekt en een dekbed alleen niet meer voldoende is.

Spreien en plaids kopen

Wil je een van de spreien of plaids kopen? Bekijk online de modellen in grijs, bruin, blauw en de andere kleuren. Zo maak je een mooie keuze, voor een sprei of een plaid waarmee je het bed mooi op kunt maken. En bestel je meteen online? Wij gaan er voor je mee aan de slag, zodat je binnenkort kunt slapen onder de fijne spreien en plaids die je kunt bestellen.