4 seizoenen dekbedden

Merk -

Maat +

Geschikt voor -

Seizoen -

Dessin -

Type matras -

Materiaal -

Gewichtsklasse -

Stevigheid -

Type slaper -

Vulling -

Kleur +

Boxspring kern -

4 seizoenen dekbedden kopen? Het is de beste keuze voor heel het jaar, zodat je nooit zonder een geschikte deken zit. Je slaapt er heerlijk onder, zowel in de zomer en de winter als in het voorjaar en het najaar. Op die manier maak je in één keer een goede keuze, waar je vervolgens heel het jaar door veel plezier van hebt.

Zoek je het beste 4 seizoenen dekbed of ben je benieuwd waar je op moet letten? We leggen het je uit, zodat je een deken kiest waarmee je door alle seizoenen heen heerlijk zal slapen. Je hebt het in de winter in ieder geval niet koud, terwijl het in de zomermaanden niet te warm wordt.

Tip: het 4 seizoenen is er in twee vormen. In sommige gevallen kies je één dekbed, met warmteklasse 3. Het dekbed is in sommige gevallen iets warmer dan dat, om er heel het jaar voor te zorgen dat je er fijn onder kunt slapen. Andere modellen combineren een dekbed van warmteklasse 3 en 4. Met de twee dekbedden samen zorg je voor warmteklasse 2. In de zomer gebruik je alleen klasse 4, zodat je tijdens ieder seizoen de beste keuze maakt.

Warmteklasse 3 en 4

Benieuwd hoe het echte 4 seizoenen dekbed is opgebouwd? De beste keuze combineert twee dekbedden, uit warmteklasse 3 en 4. De klasse 3 kun je gebruiken voor het voorjaar en het najaar. Het is daarin niet uitgesproken warm, terwijl het ook niet zo koud is dat je daar een dikke deken voor nodig hebt.

Daarnaast gebruik je een dekbed in klasse 4. Die kun je los gebruiken in de zomermaanden, als frisse en verkoelende keuze. Het voorkomt dat je in bed ligt te zweten, om weer lekker fris wakker te worden.

En wordt het winter? Dan combineer je klasse 3 en 4. Samen morgen ze voor een dekbed in warmteklasse 2. Op die manier zal je het lekker warm houden in bed, zelfs als de temperaturen buiten al flink beginnen te dalen.

Van katoen en met dons

Het 4 seizoenen dekbed is vaak gemaakt van katoen, in combinatie met dons. Katoen werkt goed vocht- en temperatuurregulerend. Dat betekent dat je er op warme en koudere dagen fijn onder slaapt, omdat het dekbed zich moeiteloos aan die situatie aanpast.

Dankzij dons kun je rekenen op een fijn en zacht materiaal. Dit is bovendien licht van gewicht, heel handig als je het bed op wilt maken terwijl je in de winter gebruik maakt van de twee dekens op elkaar.

4 seizoenen dekbedden kopen

Wil je het beste 4 seizoenen kopen? Wij zorgen er met de dekbedden voor de 4 seizoenen voor dat je daar heel het jaar door lekker onder kunt slapen. Zo weet je zeker dat je een goede keuze maakt, terwijl je daar natuurlijk een lage prijs voor betaalt. Dus bestel je jouw dekbed voor alle seizoenen meteen online? We gaan ermee aan de slag, zodat je jouw 4 seizoenen snel in huis hebt.