Hoeslakens met split

Merk -

Maat +

Geschikt voor -

Seizoen -

Dessin -

Type matras -

Materiaal -

Gewichtsklasse -

Stevigheid -

Type slaper -

Vulling -

Kleur +

Boxspring kern -

Zoek je hoeslakens met split? Het is een belangrijke voorwaarde, als je gebruik maakt van twee losse matrassen die je omhoog wilt kunnen zetten. Zou je het ene matras omhoog zetten en het andere plat houden? Dan zou een laken zonder split scheuren of helemaal uitrekken, waardoor je daar niet langer goed gebruik van kunt maken.

Wij zorgen ervoor dat je een hoeslaken kunt kopen, dat je kunt gebruiken als je twee losse matrassen op het bed hebt liggen. Het is daarmee automatisch een keuze voor een tweepersoonsbed. Dus zet je het ene matras regelmatig omhoog, terwijl je de andere vlak houdt? Wij zorgen ervoor dat je daar het juiste laken bij kunt bestellen.

Kijk goed naar de afmeting die je bestelt, zowel in de lengte en de breedte als de hoogte van het matras. Gaat het bijvoorbeeld om een topper in plaats van een ander matras? Dan heb je daar een andere maat voor nodig dan je misschien zou denken.

Voor twee losse matrassen: zet ze omhoog

Steeds meer mensen hebben een bed dat ze omhoog en omlaag kunnen zetten. Dat is heerlijk comfortabel en heel handig als je in bed graag nog even leest of televisie kijkt. En gebruik je twee losse matrassen, die je onafhankelijk van elkaar omhoog kunt zetten? Alleen met een split hoeslaken zorg je ervoor dat daarmee geen problemen ontstaan.

Wij zorgen er met de hoeslakens met split voor dat je daar goed gebruik van kunt maken. De matrassen kun je los van elkaar bewegen, waarbij het laken gewoon goed op z’n plek blijft zitten. Zo kun je het bed zonder problemen in de stand zetten die je wilt, als jullie op het tweepersoonsbed gebruik maken van twee losse matrassen.

Voor matrassen en toppers

Kijk er bij de keuze voor een hoeslaken met split goed naar welke maat je nodig hebt. Een regulier matras is over het algemeen 15, 20 of zelfs 25 centimeter dik. Het is belangrijk om het hoeslaken daar goed op af te stemmen, met voldoende hoogte. Alleen op die manier kun je het er goed omheen vouwen, om het bed er mooi strak mee op te maken.

En slaap je op een topper, die je bovenop het andere matras hebt liggen? De topper is waarschijnlijk 5 tot 8 centimeter dik. Stem het hoeslaken daarop af, om te voorkomen dat je veel hoogte overhoudt en je het bed er niet mooi mee kunt opmaken.

Hoeslaken met split kopen

Wil je een hoeslaken met split kopen? Je hebt online de keuze uit een breed assortiment. Bekijk de verschillende modellen, zowel in wit als andere tinten. Wij helpen je er het bed mooi mee op te maken en dat te blijven gebruiken zoals je dat gewend bent. Bestel je jouw split hoeslaken meteen online? Wij gaan ermee aan de slag, zodat je het daarna snel in huis hebt.