Zomerdekbedden

Merk -

Maat +

Geschikt voor -

Seizoen -

Dessin -

Type matras -

Materiaal -

Gewichtsklasse -

Stevigheid -

Type slaper -

Vulling -

Kleur +

Boxspring kern -

Zomerdekbedden kopen? De beste keuze maak je met de warmteklassen 3 en 4, die speciaal geschikt zijn voor de zomer en de andere avonden waarop het niet zo koud is. En merk je dat je snel zweet of het in ieder geval warm hebt? Dan kun je ook de rest van het jaar gebruik maken van deze dekbedden, waaronder je heerlijk zal slapen.

Het is belangrijk om het in bed niet te koud te krijgen. Andersom wil je natuurlijk voorkomen dat je ligt te zweten, omdat je ’s morgens weer fris wilt opstaan. Wij helpen je het juiste dekbed te kopen, waar je bijvoorbeeld in de zomer goed gebruik van kunt maken.

Warmteklasse 3 en 4

Het beste zomerdekbed houdt je lekker koel, zonder dat je het koud krijgt. Je ligt onder een fijn dekbed, dat goed ventileert en daarmee voorkomt dat je (te veel) zal zweten. Je kunt daarvoor gebruik maken van de volgende warmteklassen:

  • Warmteklasse 3
    Warmteklasse 3 staat voor een dekbed dat je in het voorjaar en het najaar kunt gebruiken, net als in de zomer als het niet te warm wordt. Het is een populaire keuze in Nederland, waar je bij niet te strenge winters zelfs heel het jaar door fijn onder zal slapen.
  • Warmteklasse 4
    Ga je voor een echt zomerse keuze? Het beste zomerdekbed vind je in warmteklasse 4. Dit zijn de dunste dekbedden, die goed ventileren en daarmee garanderen dat je het niet te warm zal krijgen.

Een zomerdekbed is eigenlijk altijd gemaakt van een vorm van katoen, in combinatie met een vulling van dons. Op die manier kun je rekenen op een goede ventilatie, om het lekker koel te houden. De verkoelende dekbedden voorkomen dat je het in bed te warm zal krijgen.

Donzen dekbed: lekker luchtig

Het dekbed voor de zomer is in de meeste gevallen gevuld met dons. Dit materiaal is licht van gewicht, lekker luchtig en dus goed geschikt om te ventileren. Je zal merken dat je het niet snel te warm krijgt, omdat de warmte door het dekbed heen kan worden afgevoerd.

Wij laten je graag zien welke dekbedden van dons er beschikbaar zijn, zodat je daar in de zomer fijn onder kunt slapen. En twijfel je of dit voor jou de beste keuze is? Bekijk dan ook de 4-seizoenendekbedden. Die kun je zowel in de zomer als de rest van het jaar gebruiken.

Zomerdekbedden kopen

Een zomerdekbed kopen? Je hebt de keuze uit een breed assortiment, waaronder je zelfs op de meest warme dagen heel fijn zal slapen. Dus wil je voorkomen dat jij het in bed te warm krijgt als de temperaturen oplopen? Kies een verkoelend dekbed, dankzij de goede ventilatie door het katoen en dons waarvan gebruik is gemaakt. Bestel jouw zomerdekbed online, dan gaan wij ermee aan de slag en kun je er snel onder slapen.