Lakens

Merk -

Maat +

Geschikt voor -

Seizoen -

Dessin -

Type matras -

Materiaal -

Gewichtsklasse -

Stevigheid -

Type slaper -

Vulling -

Kleur +

Boxspring kern -

Lakens kopen? Je maakt er je bed mee op, bijvoorbeeld in wit of in een andere lichte kleur. Bestel online een mooi laken van katoen, waarmee je kiest voor het meest populaire materiaal ter wereld. Je profiteert van een aantal fijne eigenschappen, terwijl je gebruik kunt maken van onze aanbiedingen en vaste lage prijzen voor het beddengoed.

Wil je het bed opmaken met lakens? Je bestelt ze eenvoudig online, waarmee we ervoor zorgen dat je er altijd genoeg achter de hand hebt. Het is belangrijk om je bed regelmatig te verschonen, waarmee je ervoor zorgt dat je daar weer fris in kunt slapen.

De lakens bestel je eenvoudig online, precies in de maat die je nodig hebt. En gaat het je om spierwit, om een gebroken-wit of om een andere tint? Bekijk online de verschillende mogelijkheden binnen ons assortiment. Zo vind je de mooiste keuze, voor een laken van katoen waarop je op een fijne manier zal slapen.

Laken van katoen

De lakens worden eigenlijk allemaal gemaakt van katoen. Het is het verreweg meest populaire materiaal, waarmee je kiest voor een goede vocht- en temperatuurregulatie. Dat draagt bij aan meer comfort in bed, vooral als je onder het laken ook een molton gebruikt. Op die manier voorkom je dat transpiratie(vocht) door kan dringen in het matras, om het allemaal netjes te houden.

Binnen het katoen heb je de keuze uit eventueel katoen-satijn, katoen-flanel en bijvoorbeeld percal katoen. Zo kies je voor de beste kwaliteit of een mooie afwerking, bijvoorbeeld met een subtiele glans of een zacht oppervlak. Wij helpen je een goede keuze te maken. En kom je daar zelf niet helemaal uit? Vraag het onze slaapexperts, dan leggen we je uit welk laken van katoen een goede keuze is.

Bestel de juiste maat

Het is bij de keuze voor een laken belangrijk om de juiste maat te bestellen. Daarvoor kun je uitgaan van de maat van het matras, in plaats van die van het dekbed en het dekbedovertrek dat je gebruikt.

Heb je een matras in bijvoorbeeld 160 x 200 of 180 x 200 centimeter? Het is belangrijk om daar ook de maat van het laken op af te stemmen. En houd er rekening mee dat het laken iets groter zal zijn, om dit aan de onderkant onder het matras te kunnen steken.

Laken kopen

Wil je een laken kopen? Wij helpen je de juiste maat te vinden, het beste materiaal te bestellen en natuurlijk de mooiste kleur te kiezen. Zo weet je zeker dat je een goed laken koopt, waar je online een zo laag mogelijke prijs voor betaalt. Bekijk onze aanbiedingen en bestel meteen, dan gaan we er voor je mee aan de slag. Je hebt jouw laken voor op bed dan snel in huis, zodat je er binnenkort het bed al mee op kunt maken.