Koudschuim matrassen

Merk -

Maat +

Geschikt voor -

Seizoen -

Dessin -

Type matras -

Materiaal -

Gewichtsklasse -

Stevigheid -

Type slaper -

Vulling -

Kleur +

Boxspring kern -

Matras Nero Koudschuim

132,00338,00

Matras Flora Koudschuim

180,00460,00

Matras Ranger Koudschuim

235,00600,00

Kindermatras Sams Koudschuim

65,0080,00

Matras Carat Koudschuim

610,001.470,00

Matras Noviflex Koudschuim

430,001.106,00

Matras Relaxa Koudschuim

520,001.308,00

Koudschuim matras kopen? Het materiaal wordt onder andere gebruikt in ziekenhuizen, en dat is natuurlijk niet voor niets. Het materiaal heeft een aantal geweldige eigenschappen, dankzij de open-celstructuur waarvan sprake is. Dit zorgt ervoor dat koudschuim van nature goed zal ventileren en bijvoorbeeld vocht door kan laten. Het garandeert een hygiënisch matras, waarbij je online de keuze hebt uit een aantal verschillende modellen.

‘Koudschuim’ is niet koud van zichzelf, maar het is wel een materiaal dat niet zo snel op zal warmen. Het blijft relatief koel, waardoor je er ook in de zomer als de temperaturen oplopen over het algemeen fijn op kunt blijven slapen.

Wat is koudschuim?

Benieuwd naar koudschuim voor matrassen en waarom dat een goede keuze is voor in bed? Het is een materiaal dat lekker koel blijft en dat bijvoorbeeld weinig tot geen last heeft van kuilvorming. Dat betekent dat je het matras niet hoeft te keren na een paar maanden. In plaats daarvan kun je er fijn op blijven slapen, zonder dat je er veel omkijken naar hebt.

Het matras kan een afdruk van je lichaam laten zien, maar dat heeft geen invloed op de ondersteuning of het comfort dat je ervaart. In plaats daarvan slaap je er heerlijk comfortabel in, omdat je kunt rekenen op een lekker lange levensduur.

Houd er rekening mee dat de matrassen met koudschuim beschikbaar zijn in diverse prijscategorieën. De kwaliteit van het koudschuim is van grote invloed op de levensduur en het comfort dat je ervaart. Wij adviseren je graag over de diverse modellen, om daar een goede keuze uit te maken.

Dik matras met koudschuim

Een koudschuim matras is in de meeste gevallen dikker dan die van andere materialen. Een matras dat 20 tot 25 centimeter dik is vorm bijvoorbeeld geen uitzondering. Het grote voordeel daarvan is dat het matras op die manier veel ondersteuning kan bieden, met een heerlijk comfortabele bovenlaag om lekker in weg te zakken.

Het schuim zal zich vormen naar je lichaam, om je op die manier de ondersteuning te bieden die belangrijk is. Tegelijkertijd heeft het materiaal een progressieve tegendruk. Dat betekent dat je meer weerstand gaat ervaren, naarmate je er harder in drukt. Alleen met progressieve tegendruk kan een matras uiteindelijk goede ondersteuning bieden, dus dat is een heel fijne eigenschap.

Koudschuim matrassen kopen

Wil je een matras met koudschuim kopen of ben je benieuwd of dat voor jou misschien een goede keuze is? Onze specialisten vertellen je er graag meer over, zodat je precies weet wat je van dit materiaal kunt verwachten.

Dus twijfel je tussen koudschuim en een ander materiaal? We leggen je graag meer uit over de verschillen. En ben je benieuwd naar de beste HR-waarde van een koudschuim matras? Ook daar kunnen we je meer over vertellen, om je te helpen een goede keuze te maken voor een bed waar je heerlijk op zal slapen.