Kussens voor nekklachten

Merk -

Maat +

Geschikt voor -

Seizoen -

Dessin -

Type matras -

Materiaal -

Gewichtsklasse -

Stevigheid -

Type slaper -

Vulling -

Kleur +

Boxspring kern -

Cassenz Sandown 30 Hoofdkussen

79,95

Zoek je een kussen bij nekklachten? Een goed hoofdkussen voorkomt deze klachten, zodat je iedere ochtend fris en vrij van pijntjes wakker zal worden. Wij helpen je een goede keuze te maken, vanuit ons brede assortiment met zachte, medium en stevige kussens.

Het is vooral belangrijk om te bepalen hoe je het liefst slaapt. Dus val jij meestal op je zij in slaap?Of merk je dat je op je rug ligt te slapen als je wakker wordt? Jouw slaaphouding bepaalt voor een groot deel welk kussen het best bij je past.

Misschien ken je het wel uit een hotel of heb je er de laatste tijd thuis steeds vaker last van: nekklachten. De kans is groot dat jouw kussen niet goed (meer) is. Wij helpen je het juiste kussen te vinden, waarmee je voorkomt dat je de klachten in de nek nog langer ervaart.

Vervang jouw kussen

Hoe lang heb je jouw kussen al? Het is verstandig om die in ieder geval iedere 5 jaar te vervangen. Het kussen zal in die periode slijten, bijvoorbeeld door aan stevigheid en ondersteuning te verliezen. Dat betekent dat zelfs een goed kussen na die tijd helaas kan leiden tot nekklachten.

Vervang jouw kussen op tijd, bijvoorbeeld door een exemplaar waarmee je nekklachten kunt voorkomen. Het is vooral belangrijk om goed te letten op de ondersteuning, afgestemd op de manier waarop je het meest slaapt.

Geen last meer van nekklachten

Zoek je een hoofdkussen om nekklachten te voorkomen? Aan de hand van 3 eenvoudige stappen zorg je er meteen voor dat je voortaan beter zal slapen:

 1. Ontdek jouw slaaphouding
  Het is heel belangrijk om precies te weten hoe jij het meest slaapt. Dus val je op je zij makkelijk in slaap of merk je dat je wakker wordt op je buik? Als je het lastig vindt om vast te stellen hoe je slaapt kun je dat ook je partner vragen.
 2. Kies een geschikt kussen
  Stem het kussen waarop je slaapt af op de slaaphouding die je vaak aanneemt. Slaap je bijvoorbeeld op je zij? Je hebt een wat steviger kussen nodig, dat iets hoger is. Slaap je aan de andere kant op je rug of op je buik? Een zachter of veel zachter kussen is dan waarschijnlijk een betere keuze.
  Tip: kom je er zelf niet goed uit met de kussens? Neem contact met ons op, dan vertellen we je graag meer.
 3. Slaap zonder nekklachten
  Gebruik je ons kussen voor nekklachten? Met een goede ondersteuning voor jouw hoofd, nek, ruggenwervel en de rest van je lichaam slaap je beter. Je wordt wakker zonder vervelende pijntjes.

Kussen voor nekklachten kopen

Onze kussens bij nekklachten garanderen dat je goed ligt. Jouw hoofd, nek en ruggenwervel moeten netjes in één lijn liggen, om zonder pijntjes wakker te worden. Het is een belangrijk onderdeel op jouw bed, waarmee je ervoor zorgt dat je een fijne nachtrust ervaart. Bestel online het kussen om nekklachten te voorkomen, dan gaan wij er meteen voor je mee aan de slag.