Elektrische boxsprings

Merk -

Maat +

Geschikt voor -

Seizoen -

Dessin -

Type matras -

Materiaal -

Gewichtsklasse -

Stevigheid -

Type slaper -

Vulling -

Kleur +

Boxspring kern -

Boxspring Selected – Elektrisch verstelbaar

2.099,002.750,00

Boxspring V500 – Elektrisch Verstelbaar

1.598,002.160,00

Caresse Boxspring 6010

2.495,003.095,00

Elektrische boxsprings kopen? Het combineert het fijne comfort van een boxspring met de mogelijkheid om het bed elektrisch te verstellen. Dus houd jij ervan om in bed nog even te lezen? Kijk je graag televisie of vind je het een fijn gevoel om het hoofd- of voeteneinde een stukje omhoog te zetten? Het zijn allemaal redenen om de boxspring te kopen die je kunt verstellen.

Met de elektrisch verstelbare bedden hoef je daar zelf niet hard aan te trekken. Je hoeft niet uit te stappen en je hoeft er geen extra moeite voor te doen. In plaats daarvan maak je gewoon gebruik van een knop of zelfs een afstandsbediening. Zo zet je het hoofd- en/of voeteneinde omhoog, om de ideale lighouding te creëren.

Televisie kijken of nog even lezen

Veel mensen lezen graag nog even in bed of kijken wat televisie. Dat kun je doen door een kussen omhoog te zetten tegen het hoofdbord. Erg comfortabel is dat niet, dus een elektrisch verstelbare boxspring is dan eigenlijk een veel betere keuze. Jij bepaalt dan op welke manier je ligt of (bijna) zit. Bijvoorbeeld om nog even naar je favoriete serie of film te kijken, net als een programma dat je volgt.

Uiteraard kun je er met de elektrische boxspring ook ’s morgens voor zorgen dat je de lighouding makkelijk aanpast. Dus krijg je ontbijt op bed of vind je het gewoon heerlijk om zo rustig mogelijk wakker te worden? Door het bed elektrisch te verstellen kun je het comfort verder vergroten, waardoor je er eigenlijk nooit meer uit wilt komen.

Hoofd- en voeteneinde verstellen

De elektrische boxspring is er in een aantal verschillende varianten. Wil je bijvoorbeeld vooral het hoofdeinde kunnen verstellen? Diverse modellen bieden je de mogelijkheid om ook het voeteneinde omhoog te zetten en aan te passen.

Je kunt het hoofd- en/of voeteneinde van de boxspring elektrisch verstellen, om het bed helemaal naar wens in te stellen. Dus wil je de benen omhoog doen of er juist voor zorgen dat je wat steun hebt in je rug? Je kunt ermee slapen en er ’s avonds of ’s morgens gebruik van maken, precies op de manier die jij wilt.

Elektrische boxsprings kopen

Wil je een elektrische boxspring kopen? Het is de ultieme luxe, dankzij een boxspring waar je een paar handige functies aan toevoegt. Jij bepaalt in welke stand je het bed wilt zetten, gewoon met een druk op de knop. Dat kun je zelfs liggend doen, waardoor je er het bed niet meer voor uit hoeft te komen.