Hoeslakens extra hoog matras

Merk -

Maat +

Geschikt voor -

Seizoen -

Dessin -

Type matras -

Materiaal -

Gewichtsklasse -

Stevigheid -

Type slaper -

Vulling -

Kleur +

Boxspring kern -

Bella Donna Alto Hoeslaken

55,00119,00

Bella Gracia Alto Hoeslaken

43,9560,45

Hoeslaken voor een extra hoog matras kopen? Het is belangrijk om zowel de lengte en breedte als ook de hoogte van het laken goed af te stemmen op het matras. Alleen op die manier kun je het bed er mooi mee opmaken, zonder dat je stof tekort komt of dat aan de andere kant juist over zal houden.

Slaap je op een boxspring of heb je een ander dik matras? Kies een hoeslaken dat extra hoog is. Zo voorkom je dat het hoeslaken naar boven zal kruipen of zelfs helemaal los zal schieten, net als je het bed er mooi mee hebt opgemaakt.

Een hoeslaken doe je helemaal om het matras heen. Je gebruikt de zijkanten van het matras om het laken vast te maken, bij de vier hoeken. Op die manier blijft het laken netjes zitten, ook als je daarop slaapt en heen en weer ligt te woelen. Zou je de verkeerde maat kopen, zoals een hoeslaken dat niet hoog genoeg is? Dan is de kans groot dat het laken weer los zal laten.

Boxsprings en andere dikke matrassen

Slaap je op een boxspring? Het is een lekker dik matras, waarop je waarschijnlijk heel comfortabel ligt. Die dikte van het matras is belangrijk, omdat dit ook bepaalt welk hoeslaken je daarvoor nodig hebt.

Een regulier matras is zo’n 15 tot 20 centimeter dik. Dus heb je een matras dat wel 25 centimeter of zelfs nog dikker is? Houd er dan rekening mee dat een normaal hoeslaken helaas niet meer geschikt is. Je hebt meer hoogte nodig, om het laken helemaal om het matras heen te kunnen vouwen.

Tip: zou je te kiezen voor een hoeslaken dat niet hoog genoeg is? Dan kun je daar helaas niet mooi gebruik van maken. Let daarom goed op de afmetingen, inclusief de hoogte.

Hoge hoeslakens: maak het bed strak op

Met een extra hoog hoeslaken kun je het bed mooi strak opmaken. Je trekt het laken eenvoudig strak, door dit om de verschillende hoeken van het matras te vouwen. Het blijft goed zitten, ook als je slaapt en heen en weer ligt te woelen.

Je hoeft je met de hoge hoeslakens geen zorgen te maken over het opmaken van het bed. Het ziet er netjes uit, zodat je zeker weet dat je daarmee een goede keuze maakt. Kijk daarom goed naar de hoogte van de lakens, om die af te stemmen op het matras dat je op jouw bed hebt liggen.

Hoeslaken voor extra hoog matras kopen

Wil je een hoeslaken voor een extra hoog matras kopen? Wij laten je zien welke modellen daarvoor goed geschikt zijn. Op die manier bestel je een laken voor bijvoorbeeld een boxspringmatras of een ander hoog matras.

Je kunt jouw bed er mooi mee opmaken, terwijl je daarvoor een lage prijs betaalt. We hebben de meeste hoeslakens voor je op voorraad. Bestel je meteen online? Wij zorgen ervoor dat je jouw bed snel kunt opmaken met een extra hoog hoeslaken.