Hoofdkussens

Merk -

Maat +

Geschikt voor -

Seizoen -

Dessin -

Type matras -

Materiaal -

Gewichtsklasse -

Stevigheid -

Type slaper -

Vulling -

Kleur +

Boxspring kern -

Hoofdkussens kopen? Het is een van de belangrijkste onderdelen van het bed. Met een goed kussen zorg je voor een fijne slaaphouding, om de volgende ochtend wakker te worden zonder vervelende pijntjes. Ontdek de kussens bij ons uit het brede assortiment, die je online in de aanbieding kunt kopen voor een zo scherp mogelijke prijs.

Zoek je een hoofdkussen voor een zijslaper, een buikslaper of een rugslaper? Je hebt daarnaast de keuze uit kussens die lekker stevig, soepel en zacht of medium zijn. Dus zoek je een bepaald type of wil je je daarover graag meer laten vertellen? Onze slaapexperts staan voor je klaar, zowel online als bij ons in de showroom. Zo helpen we je de beste keuze te maken, voor een kussen dat past bij de manier waarop jij graag wilt slapen.

A-merken voor scherpe prijzen

Je hebt binnen de hoofdkussens die je kunt kopen de keuze uit diverse A-merken. Dus zoek je naar Ducky Dons, Cassenz of bijvoorbeeld Silvana? Wij zorgen ervoor dat je een goed kussen bestelt, waar je heerlijk op zal slapen.

Bovendien profiteer je van hoofdkussen aanbiedingen. Het is de makkelijkste en goedkoopste manier om goede kwaliteit te bestellen. Wij begrijpen waar je naar op zoek bent, houden de prijzen laag en zorgen er met de regelmatige aanbiedingen voor dat je niet te veel betaalt.

Tip: wist je dat een goed kussen na ongeveer 5 jaar aan vervanging toe is? Koop een nieuw kussen, waarop je weer de stevigheid en het comfort zal ervaren zoals je dat gewend was.

Kussen voor ieder type slaper

Wil je een hoofdkussen kopen dat goed bij je past? Het is vooral belangrijk om te bepalen op welke manier je het meest slaapt. Aan de hand daarvan kies je een kussen voor:

  • Zijslapers
    Je ligt waarschijnlijk goed op een wat meer stevig kussen. Zo overbrug je de afstand tussen het bed en jouw nek, omdat je schouders ervoor zorgen dat je wat hoger ligt dan in de andere houdingen.
  • Rugslapers
    Slaap je op je rug? Een zachter kussen is waarschijnlijk een fijne keuze. Je zakt er lekker comfortabel in weg, waarna je nek en hoofd in het verlengde komen te liggen van de ruggenwervel.
  • Buikslapers
    Voor buikslapers is het belangrijk om niet te ver in het kussen weg te zakken. Kies een stevig en toch zacht model, waarop je vooral niet te hoog ligt. Zo lig je zelfs in deze houding zo ergonomisch mogelijk, om zonder vervelende pijntjes wakker te worden.

Hoofdkussens kopen

Wil je een hoofdkussen kopen dat goed bij je past? Wij zorgen ervoor dat je de juiste keuze maakt, voor een kussen dat bovendien zomaar in de aanbieding kan zijn. Zo betaal je een scherpe prijs, voor een kussen waarmee je voorkomt dat je ’s morgens last hebt van vervelende pijntjes. En bestel je het hoofdkussen meteen online? We gaan er voor je mee aan de slag, zodat je jouw bestelling vlot in huis hebt.