Dekbedovertrekken

Merk -

Maat +

Geschikt voor -

Seizoen -

Dessin -

Type matras -

Materiaal -

Gewichtsklasse -

Stevigheid -

Type slaper -

Vulling -

Kleur +

Boxspring kern -

Dekbedovertrek kopen? Onze dekbedovertrekken bestel je in allerlei effen kleuren, net als in tal van mooie patronen. Dus wil je het bed mooi opmaken, in een materiaal waar je bovendien heerlijk onder zal slapen? Ontdek de verschillende overtrekken voor jouw dekbed, waarmee je zorgt voor een bed zoals in een luxe hotel.

Bekijk de diverse overtrekken, zowel in katoen als in een aantal andere materiaalbewerkingen. Zoek je bijvoorbeeld naar katoen-satijn of ben je op zoek naar een specifieke kleur? Maak van je slaapkamer een waar paradijsje, waarmee je het wel heel aantrekkelijk maakt om iedere avond lekker vroeg naar bed te gaan.

In effen en allerlei patronen

Je hebt de keuze uit een groot aantal verschillende dekbedovertrekken. Ga je voor een effen kleur zoals in wit, zwart, bruin of in grijs? Je hebt met rood, blauw, groen en zelfs geel bovendien de keuze uit de meer opvallende kleuren die er beschikbaar zijn. Zo maak je een mooie keuze, net als met de overtrekken waarin je meerdere kleuren met elkaar combineert.

En ga je voor streepjes, voor ruitjes, rondjes of lijnen? Welke patronen je ook zoekt, wij laten je zien wat er beschikbaar is en hoe je daarmee een mooie keuze maakt. Om het bed lekker luxe op te maken, te zorgen voor een landelijke stijl of om een heel andere sfeer te creëren in de slaapkamer.

Waar je ook naar zoekt, wij laten je online en bij ons in de showroom graag zien wat er allemaal beschikbaar is. Zo zorg je met de dekbedovertrekken voor een heerlijke slaapkamer, waarin het een feestje is om lekker te gaan slapen en ’s morgens net wat langer te blijven liggen.

Overtrekken van katoen en andere materialen

De dekbedovertrekken bestel je in de kleur en het patroon dat je zoekt, net als in het materiaal waar je blij van wordt. We zetten een aantal populaire keuzes voor je op een rij:

  • Katoen
  • Katoen-satijn
  • Katoen-flanel
  • Percal-katoen

Katoen is de meest gebruikte stof voor overtrekken. Het materiaal werkt temperatuur- en vochtregulerend, zodat je daar zowel in de zomer als in de winter fijn onder kunt slapen. En zoek je naar een mooie glans of de luxe uitstraling van een prachtig bed? In combinatie met satijn of flanel maak je gebruik van speciale weeftechnieken, die zorgen voor mooie resultaten. En kies je voor percal-katoen? Dankzij de zeer hoge kwaliteit kun je rekenen op niets minder dan het beste.

Dekbedovertrek kopen

Wil je een dekbedovertrek kopen? Wij laten je graag zien waar je allemaal uit kunt kiezen, zowel online als bij ons in de showroom in Veenendaal. En heb je vragen over de materialen, over de maat die je nodig hebt of over hoe je jouw bed er mooi mee kunt opmaken? Wij leggen het je graag uit. En bestel je online? We gaan er meteen mee aan de slag, zodat je jouw dekbedovertrek zo snel mogelijk in huis hebt.