Winterdekbedden

Merk -

Maat +

Geschikt voor -

Seizoen -

Dessin -

Type matras -

Materiaal -

Gewichtsklasse -

Stevigheid -

Type slaper -

Vulling -

Kleur +

Boxspring kern -

Winterdekbedden kopen? Een goed dekbed voor de winter houdt je warm, zelfs als het buiten flink kouder wordt. Dus beginnen de temperaturen al te dalen of wil je gewoon alvast goed voorbereid zijn? Met de dekbedden voor de winter bestel je jouw warme deken, waaronder je heerlijk zal slapen en ’s morgens goed uitgerust wakker zal worden.

Het is bij de keuze voor een winterdekbed vooral belangrijk om goed te kijken naar de warmteklasse. Op die manier weet je zeker dat de vulling ervoor zorgt dat jij het warm zal houden. Je voorkomt koude of frisse nachten, zelfs als je goed ventileert of het raam in de slaapkamer zelfs een beetje open hebt staan.

Warme warmteklasse: 1 en 2

Zoek je een dekbed voor de winter? Kijk goed naar de warmteklasse van het product. Een lagere klasse betekent in dit geval meer warmte, zodat je daar op de koude dagen goed gebruik van kunt maken. Je hebt bij ons de keuze uit:

  • Warmteklasse 1
    Een zeer warme keuze, voor als je zoekt naar een dekbed om lekker dik onder de wol te kruipen. Slaap je graag met het raam open, heb je het snel koud of vind je het belangrijk om het dikste dekbed te kopen? Dan is deze warmteklasse goed geschikt.
  • Warmteklasse 2
    De populairste keuze voor een winterdekbed in Nederland. Het dekbed is lekker warm, en dus goed geschikt voor de momenten in het jaar waarin het (flink) kouder kan worden. Aan de andere kant voorkomt het dat je ligt te zweten en het snel te warm zal hebben.

De dekbedden met warmteklasse 3 en 4 zijn minder goed geschikt in de winter. Het zijn zomerdekbedden en dekbedden voor het voorjaar en de herfst, waarin de temperaturen over het algemeen wat minder laag liggen.

A-merken: blijf lekker warm

Binnen de dekbedden voor de winter heb je de keuze uit een aantal A-merken. Wij zorgen er met de producten van Cassenz en Ducky Dons voor dat je kunt rekenen op de beste kwaliteit. Bekijk de verschillende producten in de beide warmteklassen voor de winter, waarmee je zeker weet dat je lekker warm onder de wol kunt kruipen.

Tip: twijfel je over het beste dekbed en wil je daar eigenlijk heel het jaar gebruik van maken? Bekijk dan ook de 4-seizoenendekbedden waar je voor kunt kiezen.

Winterdekbedden kopen

Wil je een winterdekbed kopen? Bekijk de dekbedden voor de winter, waaronder je zeker weet dat je het lekker warm zal hebben. Het zijn de dikkere dekbedden in warmteklasse 1 en 2, zodat je daaronder in ieder geval geen kou zal vatten.

We hebben veel van de dekbedden gewoon voor je op voorraad. Dus bestel je die online? Wij gaan er voor je mee aan de slag, waarna je het dekbed snel in huis hebt. Bestel online het winterdekbed dat je zoekt, dan maken wij de verzending naar jouw adres in orde.