Topmatrassen met split

Merk -

Maat +

Geschikt voor -

Seizoen -

Dessin -

Type matras -

Materiaal -

Gewichtsklasse -

Stevigheid -

Type slaper -

Vulling -

Kleur +

Boxspring kern -

Topmatras Bronze Traagschuim – met split

369,00569,00

Topmatras Bronze Koudschuim – met split

299,00389,00

Topmatras Bronze Latex – met split

369,00569,00

Benieuwd naar onze split topdekmatrassen? De topmatrassen met split zijn er speciaal voor tweepersoonsbedden, waarop je gebruik maakt van twee losse matrassen. En heb je de mogelijkheid om die omhoog te zetten, bij het hoofdeinde en/of het voeteneinde? Alleen met een split voorkom je dat de topper helemaal scheef komt te zitten of het matras zelfs zou remmen om omhoog te komen.

De split in de topper zorgt ervoor dat het mogelijk is om de beide matrassen onafhankelijk van elkaar te bewegen. En sterker nog, het kan het makkelijker maken om dieper weg te zakken in een zachter matras, ten opzichte van het meer stevige matras van de ander. Het is daarom belangrijk gebruik te maken van een split topper, die voorkom dat je bepaalde functies en voordelen van het bed of matras niet meer goed zou kunnen gebruiken.

Topper op twee matrassen

Maak je gebruik van een tweepersoonsbed met twee verschillende matrassen? Als je die los van elkaar omhoog wilt kunnen zetten is het belangrijk om een topper met een split te gebruiken. Alleen op die manier kun je het ene matras omhoog zetten, als je de ander gewoon vlak wilt houden.

Dus lig je regelmatig nog even televisie te kijken, lees je graag een goed boek of wil je gewoon wat extra ondersteuning in je rug? Het is verstandig om gebruik te maken van de split topper. En dat geldt ook als je twee dezelfde matrassen hebt liggen, die je los van elkaar omhoog en weer naar beneden kunt doen. De split topper voorkomt dat de topper de werking van de andere matrassen in de weg zit.

Bed omhoog zetten

Wil je het bed omhoog zetten, ondanks de topper die je op het bed hebt liggen? Met een split topmatras zorg je ervoor dat je kunt blijven genieten van het fijnste comfort. Het is een dun matras met een ultiem comfort, dankzij het zachte materiaal dat daarvoor wordt gebruikt.

Het helpt je om lekkerder te slapen, terwijl de topmatrassen met split ervoor zorgen dat je ook gewoon gebruik kunt blijven maken van de andere functies van het bed. Zo blijft de boxspring of het andere bed dat je hebt staan de luxe keuze waar je voor koos. Ook als je een extra topper bestelt of als je die wilt vervangen voor een nieuw exemplaar, dat eens in de aantal jaar belangrijk is.

Topmatrassen met split kopen

Merk je dat het topmatras met split versleten raakt en ben je op zoek naar een nieuw exemplaar? Of heb je een nieuw bed uitgezocht en heb je daar nog een topper voor nodig? De split-topper is er speciaal voor situaties waarin je de matrassen los van elkaar omhoog wilt kunnen zetten. Je kunt gewoon gebruik blijven maken van de handige functie, terwijl je een tweepersoonstopper gebruikt die je bovendien helpt om hete bed extra mooi en strak op te maken.