Hoeslakens

Merk -

Maat +

Geschikt voor -

Seizoen -

Dessin -

Type matras -

Materiaal -

Gewichtsklasse -

Stevigheid -

Type slaper -

Vulling -

Kleur +

Boxspring kern -

Bella Donna Jersey Hoeslaken

58,00128,88

Bella Donna Edel Molton

42,0087,00

Bella Donna Alto Hoeslaken

55,00119,00

Bella Donna Piccola Topperhoeslaken

61,56133,92

Bella Gracia Alto Hoeslaken

43,9560,45
Bella Gracia Jersey Hoeslaken

Bella Gracia Jersey Hoeslaken

32,95130,90

Bella Donna Edel Molton Alto

59,50111,00

Bella Donna Clima Molton Kussensloop (2 stuks)

39,0042,50

Hoeslaken kopen? Het is een van de belangrijkste onderdelen van het bed, ook al denk je daar misschien niet als eerste aan. Met de hoeslakens maak je het bed mooi op, zodat je er lekker fris in kunt stappen en de volgende ochtend helemaal uitgeslapen in zal wakker worden. Online heb je de keuze uit een breed assortiment, waarmee we ervoor zorgen dat je het laken bestelt waar je naar op zoek bent.

Je hebt de keuze uit hoeslakens in alle soorten en maten. Dus wil je online een hoeslaken kopen speciaal voor een dik of juist een dun matras? Je kunt er natuurlijk ook de hoezen voor de kussens bij bestellen, waarmee je zeker weet dat je heel het bed fris op kunt maken. En zoek je naar een bepaald materiaal, een specifieke maat of een andere kleur dan het bekende wit? Wij zorgen ervoor dat je de lakens eenvoudig online kunt bestellen.

Je hebt de keuze uit hoeslakens van merken zoals Formesse en Good Morning, waarbij die eerste ook wel bekend staan als Bella Donna. En ga je voor HIP of voor Cinderella? Wij zorgen er met de verschillende merken voor dat je eenvoudig kiest voor de beste kwaliteit. 

Voor alle soorten matrassen

Benieuwd welk hoeslaken je nodig hebt voor het matras waar je op slaapt? Het is natuurlijk belangrijk om de juiste maat te bestellen. Voor die tijd kijk je naar de hoogte van het matras, iets dat je zelf natuurlijk eenvoudig op kunt meten.

Heb je bijvoorbeeld een relatief laag matras? Het gaat om 10 tot 25 centimeter hoog. De matrassen hebben een hoeslaken nodig dat ook niet te hoog is, zodat je het bed er mooi strak mee kunt opmaken. En slaap je op een topper matras? Ook daarvoor is dit de beste keuze.

Daarnaast kun je gebruik maken van de hoeslakens die een stuk hoger zijn. Het gaat bijvoorbeeld om 12 tot 26 centimeter hoog of om 12 tot 30 centimeter hoog. Je zal merken dat de extra hoogte ervoor zorgt dat je die kunt gebruiken op een hoger matras. En is je matras zelfs hoger? Met de maten zoals 15 tot 30 centimeter, 26 tot 45 centimeter hoog of zelfs 45 centimeter hoog zorg je ervoor dat je het bed er lekker fris mee kunt opmaken.

Tip: je kunt ook hoeslakens voor kussens bestellen. Je vindt ze bij de moltons  Zo zorg je ervoor dat je ook jouw kussen mooi schoon en fris kunt houden. 

Materiaal en de maat

Je hebt binnen de hoeslakens die je online kunt kopen de keuze uit een aantal verschillende materialen. Het gaat in principe altijd om katoen, vaak in combinatie met een ander materiaal. En wil je liever gebruik maken van 100% katoen? Ook die hoeslakens zijn beschikbaar.

Alternatieven zijn bijvoorbeeld de combinaties van 80% katoen met 20% polyester en die met 82% katoen, 16% polyester en 2% elastaan. Dat laatste maakt het makkelijker om jouw hoeslaken om het matras te doen, dankzij de elasticiteit daarvan. Zo kun je ook gebruik maken van combinaties van alleen katoen met elastaan.

Dit zijn de materialen voor de hoeslakens waar je bij ons uit kunt kiezen:

  • Katoen
  • Jersey
  • Katoen-Satijn
  • Katoen-Flanel
  • Percal Katoen
  • Badstof

De verschillende materialen van de hoeslakens zijn natuurlijk beschikbaar in de diverse maten. Dus zoek je naar 90 x 200cm of 100 x 220cm? In de beide gevallen is er sprake van een hoeslaken voor een eenpersoonsbed. Op die manier kun je ze ook bestellen voor 140/160 x 200/220cm en bijvoorbeeld in 180/200 x 200/220cm. Houd bij de keuze voor je hoeslaken de maat van het matras aan, om de juiste afmeting te bestellen en het laken er makkelijk omheen te kunnen doen. 

Kleur van het hoeslaken

De kleur van het hoeslaken is vooral een kwestie van smaak. De gebruikelijke keuze is wit, waarmee je het bed op een lekker frisse manier kunt opmaken. Toch heb je de keuze uit veel meer verschillende kleuren, waarmee je zorgt voor een heel andere uitstraling van het bed. Wil je bijvoorbeeld slapen op een bed met het blauw van de oceaan of het turquoise dat er ontstaat als de zon opkomt of aan het eind van de dag weer ondergaat? Je hebt de keuze uit allerlei kleuren, waarmee je ervoor zorgt dat je het bed prachtig op kunt maken.

Stem de kleur van jouw hoeslaken het liefst af op die van het overtrek dat je gebruikt. Dus heeft die een mooie donkere kleur of is het overtrek net niet wit? Probeer het hoeslaken erop af te stemmen, waardoor het geheel er prachtig uit komt te zien. Wij helpen je online graag inspiratie op te doen met de verschillende kleuren, zodat je online het hoeslaken kunt bestellen waar je naar op zoek bent. 

Hoeslaken kopen

Je kunt online het hoeslaken kopen dat je mooi vindt. Wij hebben ze in de meeste gevallen gewoon voor je op voorraad. Dat betekent dat we er meteen voor je mee aan de slag gaan, waarna je jouw bestelling snel in huis hebt. Zo kun je jouw bed er lekker fris mee opmaken, natuurlijk nadat je het hoeslaken eerst een keer gewassen hebt.

En twijfel je over het hoeslaken, de molton of een ander onderdeel van het beddengoed dat je wilt bestellen? We vertellen je er graag meer over. We adviseren je over de maat, de materialen en zelfs de kleuren die je kunt bestellen. Op die maner weet je zeker dat je een goede keuze maakt, om jouw bed prachtig mee op te kunnen maken.