Vlakke boxsprings

Merk -

Maat +

Geschikt voor -

Seizoen -

Dessin -

Type matras -

Materiaal -

Gewichtsklasse -

Stevigheid -

Type slaper -

Vulling -

Kleur +

Boxspring kern -

Boxspring V450 – Vlak

948,001.298,00

Boxspring V500 – Vlak

948,001.305,00

Boxspring V650 – Vlak

998,001.550,00

Boxspring Selected – Vlak

1.399,001.760,00

Caresse Boxspring 3850

1.495,002.095,00

Boxspring Monza

699,00999,00

Boxspring Oslo

499,00799,00
Boxspring Caresse 4750

Caresse Boxspring 4750

1.495,002.095,00

Vlakke boxsprings zijn heerlijk comfortabel en slapen goed dankzij de meerdere lagen. Het begin met de boxspring zelf, die bestaat uit een matras met een onderstel op poten. Vervolgens komt daar een matras op te liggen, dat zorgt voor het zachte of meer stevige gevoel dat je fijn vindt in bed. Uiteindelijk zorg je er met een topper voor dat je de kans hebt om het bed extra comfortabel te maken, zonder dat dit ten koste gaat van de ondersteuning.

De vlakke boxspring biedt een aantal belangrijke voordelen, die we natuurlijk graag voor je op een rij zetten. Bovendien is het een mooi bed in de slaapkamer. Dat komt bijvoorbeeld door de stoffering, die je goed kunt afstemmen op de kleur van de vloer, de muren en bijvoorbeeld de accessoires die je hebt staan.

Ervaar de voordelen

Benieuwd naar de voordelen van een vlakke boxspring? We zetten de belangrijkste voor je op een rij:

  • Veel comfort in het bed
    Een boxspring biedt ontzettend veel comfort, en dat is met een vlak model niet anders. Sterker nog, het bed voelt lekker zacht aan dankzij de verschillende lagen. Tegelijkertijd is er sprake van een goede ondersteuning, om iedere ochtend uitgerust wakker te worden.
  • Uitstekende ventilatie
    Het bed kan uitstekend ventileren, opnieuw dankzij het gebruik van meerdere lagen. De dubbele matrassen zorgen er bovendien voor dat transpiratie netjes kan worden afgevoerd, om het bed lekker fris te houden.
  • Lange levensduur van het matras
    Dit draagt bij aan een langere levensduur van het matras. Het maakt contact met de matrasbodem, in plaats van met een lattenbodem die zou leiden tot meer slijtage. En gebruik je ook een topper? Dan zal ook de bovenkant van het reguliere matras minder hard slijten.

Mooi bed in de slaapkamer

Een vlakke boxspring is een heerlijk comfortabele keuze die goed ondersteunt. En nog steeds is dat niet alles, omdat het bovendien een mooi bed is om te zien. Je slaapt op een robuust en groot bed, dat je ook aan de zijkant kunt laten stofferen. Zo ontstaat er één geheel, dat indruk maakt in de slaapkamer. Zet het bed midden in de ruimte en maak het netjes op, zodat het net zo zal uitnodigen als in een fijn en luxe hotel.

Vlakke boxspring kopen

Wil je een vlakke boxspring kopen? Je hebt de keuze uit een breed assortiment, waarmee je kiest voor een bed van uitstekende kwaliteit. Het bed voelt lekker zacht of juist meer stevig aan en zal bijvoorbeeld goed ventileren. Daarnaast kun je dankzij het gebruik van meerdere matrassen rekenen op een lange levensduur. Zo heb je zoveel mogelijk plezier van het bed, waar je fijn op slaapt en lekker ontspannen op wakker zal worden.