Hoeslakens standaard

Merk -

Maat +

Geschikt voor -

Seizoen -

Dessin -

Type matras -

Materiaal -

Gewichtsklasse -

Stevigheid -

Type slaper -

Vulling -

Kleur +

Boxspring kern -

Hoeslaken bestellen? Dat doe je eenvoudig online. Bestel de kleur, het materiaal en de afmeting die je nodig hebt. Wij gaan er meteen voor je mee aan de slag, zodat je jouw bed er lekker snel mee kunt opmaken.

Met ons brede assortiment zorgen we voor de hoeslakens waar je naar op zoek bent. Uiteraard kun je rekenen op mooie materialen, waar je fijn en zacht op zal slapen. En zoek je naar wit, naar crème of naar een andere kleur? Wij laten je zien waar je uit kunt kiezen, om jouw bed er mooi mee op te maken.

Tip: heb je een boxspring of ander hoog matras? Bekijk de extra hoge hoeslakens. Zo voorkom je dat het laken los kan schieten als je ligt te slapen of gewoon omdat het eigenlijk te laag is.

In katoen en andere materialen

Je hebt voor de hoeslakens de keuze uit een aantal verschillende materialen. Dus ga je voor katoen of voor een meer luxe keuze? Wij zetten de mogelijkheden voor je op een rij:

 • Katoen
  Het is het meest gebruikte materiaal, goed geschikt voor een hoeslaken. Het materiaal werkt vocht- en temperatuurregulerend.
 • Jersey
  Ga je voor een zachter materiaal? Jersey zorgt ervoor dat je heerlijk ontspannen in slaap zal vallen.
 • Katoen-satijn
  De luxe uitstraling en extra zachte afwerking van dit type katoen maakt van je bed een heerlijk hotelwaardige keuze.
 • Katoen-flanel
  Het katoen-flanel heeft een subtiele glans, zodat je het bed er ontzettend luxe mee kunt opmaken.
 • Percal katoen
  Ga je voor katoen in de hoogst mogelijke kwaliteit? Dit is de keuze waarmee je zeker weet dat het katoen lekker stevig aanvoelt.
 • Badstof
  De zachte badstof slaapt heerlijk, dus is goed geschikt voor het hoeslaken dat je om jouw matras wilt doen.

Bestel de juiste maat

Het is voor jouw hoeslaken belangrijk om die in de juiste maat te bestellen. Ga uit van de afmetingen van het matras waar je op ligt. Het laken heeft dezelfde maat, plus een paar delen om deze netjes om het matras heen te kunnen vouwen.

Let goed op de lengte en de breedte, net als op de hoogte van het laken. Voor een matras heb je een andere hoogtemaat nodig dan voor een topper of een extra dikke boxspring. Als je goed kijkt naar de verschillende afmetingen bestel je eenvoudig een hoeslaken dat precies past, om je bed er mooi strak mee op te maken.

Standaard hoeslaken kopen

Je kunt online jouw standaard hoeslaken bestellen. Dat doe je in de kleur die je mooi vindt en de maat die je nodig hebt. We hebben de meeste modellen voor je op voorraad. Dat betekent dat we er meteen mee aan de slag gaan. Zo heb jij het hoeslaken lekker snel in huis, terwijl je daar natuurlijk de laagste prijs voor betaalt.